✓ 5 / 5 stjerner

​✓ Smertefrie behandlinger

✓ Individuelle behandlingsplaner​​

Info og Kontakt

45 86 16 50​ | ​info@hovedgade​n33.dk

Usynlig bøjle til funktionel og kosmetisk tandretning

På klinikken i Hørsholm ved Holte og Nærum tilbyder vi tandretning med usynlig bøjle.

I tråd med vores tandbevarende indstilling til behandling, anbefaler vi ofte tandretning i stedet for eksempelvis porcelænsfacader. Det kan for eksempel være en fortand, som er presset for langt ud eller et mellemrum, man gerne vil have lukket.

Med alderen oplever flere og flere, at specielt fortænderne i underkæben sidder tætter sammen og måske går ind over hinanden. Det kan medføre et meget stort slid på fortænderne samt vanskeliggøre mundhygiejnen.

I forbindelse med større behandlinger, hvor hele tandsættet skal bygges op, kan det være en fordel at starte med at placere tænderne optimalt i forhold til tyggefunktionen og det æstetisk ønskede resultat.

En konsultation i forbindelse med tandretning med usynlig bøjle starter altid med digitale billeder af smilet, så vi sammen kan beslutte, hvordan vi ønsker, at resultatet skal se ud.

Tandretning med to forskellige systemer:

LiteWire
En løsning vi oftest anbefaler, hvis der er flere tænder, som skal rettes. Efter scanning af tandsættet sættes der hvide porcelæns bracket på og én hvid tråd. 

Behandlingen strækker som over fire til seks måneder. Efterfølgende sikrer vi, at resultatet forbliver stabilt ved at sætte en lille fikseringstråd på bagsiden af tænderne.


LiteAligner
En usynlig bøjle (skinne), som vi anbefaler i tilfælde, hvor enkelte tænder skal rettes. Her scannes tandsættet ligeledes først, og behandlingen strækker sig over fire til seks måneder. Resultatet af denne tandretning sikres ligeledes her med en lille fikseringstråd på bagsiden af tænderne. 


Hør mere om dine muligheder for en usynlig bøjle

Kontakt os på telefon 45 86 16 50 eller skriv til e-mail info@hovedgaden33.dk for mere information omkring tandretning ved hjælp af en usynlig bøjle.

Skal vi ringe dig op?​

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰

Vurderet ​5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook

​Hvem er vi

​Tandlægerne Hørsholm Hovedgade

CVR:​ 17724630

Kontakt os

Telefon: ​45 86 16 50​

E-mail: ​info@hovedgaden33.dk​

Tandlægerne Sharma og Trolle

Hovedgaden 33
2970 Hørsholm
Tlf.: 45 86 16 50
E-mail: info@hovedgaden33.dk

CVR: 17724630