✓ 5 / 5 stjerner

​✓ Smertefrie behandlinger

✓ Individuelle behandlingsplaner​​

Info og Kontakt

45 86 16 50​ | ​info@hovedgade​n33.dk

Tandkrone- og bro hos Tandlægerne Hørsholm

​Har du brug for at få sat kroner eller broer i, kan du komme til Tandlægerne Hørsholm. Vi har mange års erfaring og laver alle former for tandarbejde, der omhandler tandkrone eller tandbro. 

Vores klinik er beliggende i Hørsholm, men vi har mange faste kunder fra nærliggende byer, som blandt andet Nærum og Holte.

En tand, der har fået foretaget en rodbehandling, store fyldninger eller har misdannelser, kan have gavn af, at få en tandkrone, da kronen er med til at beskytte den svækkede tand.


​Mangler du tænder i dit tandsæt, kan disse erstattes med en bro. Broen sidder fastspændt imellem de tilstødende tænder, og kan ikke tages ud. Broen er en god erstatning for en ægte tand, da den føles ægte og giver funktionaliteten ved at have alle sine tænder tilbage.

Løsninger der tilpasses dine ønsker

Hos os er det vigtigt at lave behandlinger, der opfylder dine ønsker og forventninger. 

Du kan for eksempel selv vælge hvilket materiale, du vil have din tandkrone i. Udover porcelænskroner findes der ligeledes kroner i metal keramik og guld.

​Få råd og vejledning om en tandkrone

Vi vil altid komme med forslag til det, vi mener, er den bedste løsning for dig og dine tænder. Herunder den løsning, der passer bedst til dit budget. Vi rådgiver naturligvis omkring den mest stabile løsning af enten tandkrone eller tandbro. 

Vi kan kontaktes på telefon 45 86 16 50 eller via vores kontaktformular, hvor du kan høre mere om os og vores øvrige behandlinger.

Skal vi ringe dig op?​

​Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✰✰✰✰✰

Vurderet ​5 / 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook

​Hvem er vi

​Tandlægerne Hørsholm Hovedgade

CVR:​ 17724630

Kontakt os

Telefon: ​45 86 16 50​

E-mail: ​info@hovedgaden33.dk​

Tandlægerne Sharma og Trolle

Hovedgaden 33
2970 Hørsholm
Tlf.: 45 86 16 50
E-mail: info@hovedgaden33.dk

CVR: 17724630